Levelheaded

Kenniscentrum

Financieel Blog

Financieel blog levelheaded

BLOG LEVELHEADED

Komt er een financiële crisis in 2021?
Aandelen

Komt er een financiële crisis in 2021?

Meeste van ons kennen de 2008 crisis maar al te goed. Maar was dat wel de echte crisis of moet deze nog beginnen. In dit artikel onderzoeken we de derivatenmarkt en hoe dit voor een nieuwe financiële crisis gaat zorgen. Lees het nu!

Verder lezen »
Wat is private equity - Levelheaded
Aandelen

Wat is private equity?

Private equity, misschien heb je er al ooit van gehoord maar wat is het precies? Is het een kans of is de markt een tikkende tijdbom? Wij zoeken het voor je uit. Lees het nu!

Verder lezen »
V-shape herstel voor Bitcoin
Crypto

De twee mogelijke herstelopties voor Bitcoin

Na de recente crash van Bitcoin zijn er twee mogelijke herstelopties voor Bitcoin. Wordt het een V-shape herstel of we krijgen een double top peak cycle. In dit artikel delen wij onze verwachtingen en onderzoeken wij wat het meest voor de hand liggend is. Lees het nu!

Verder lezen »
Is de bull run voorbij? - Levelheaded
Crypto

Is de bull run voorbij?

Een crash van meer dan 50% in een dag, maar was het ook het einde van de bull run? In dit artikel zullen we onderzoeken of dat het geval is, we analyseren technische analyses en bekijken de reden van de crash. Lees het nu!

Verder lezen »
Is Safemoon een scam, Levelheaded blog
Crypto

Is Safemoon een scam?

Safemoon, de coin die vrijwel op elke social media te vinden was. Maar is het wel veilig hierin te investeren? Vind uit of safemoon een scam is. Lees het nu!

Verder lezen »

Maandelijkse Finance Update?

Onze Missie
''Het vergroten van financiële kennis bij de jonge Nederlanders.''

Dat is onze missie. Dat is waarvoor Levelheaded bestaat. Wij willen dit gaan realiseren op meerdere manieren. De manieren waarop wij dit willen bereiken zie je hieronder. 

Onze Visie
''De financiële kennis van 1000 Nederlanders verrijken, dusdanig dat ze financiële vrijheid kunnen bereiken.''

Dat is onze visie. Elke dag werken wij hard om deze visie te realiseren. Dit doen wij mede door een financieel blog  Wij zijn erg trots op de huidige resultaten van onze community. Stap voor stap op weg naar financiële onafhankelijkheid. Doe jij ook mee?

Wat klanten over ons zeggen

Toen ik Levelheaded voor het eerst tegenkwam had ik al direct interesse. Ik had mijn e-mailadres achtergelaten en mij aangemeld om kans te maken op de cursus. Met wat geluk werd ik uitgekozen, maar wat een goede cursus was dit.

Ik kan nu mijn hard verdiende geld aan het werk zetten door het te investeren. Door de cursus voel ik mij zelfverzekerd om te beleggen en heb ik een goede strategie voor de lange termijn. Bedankt Levelheaded!
Nick
cursist & ondernemer
Vanaf jongs af aan had ik al interesse in geld verdienen. Ik heb van alles geprobeerd: dropshippen, affiliate marketing en verkopen via bol. Helaas pakte niks uit zoals ik hoopte. Hierna werd mijn interesse gewekt in investeren. Dit is hoe ik Levelheaded tegenkwam.

Ik heb van de cursus een hoop geleerd op het gebied van investeren, mindset en financiën. Vooral de tools waren heel duidelijk. Deze investering in mijzelf was het 100% zeker waard.
Sam
cursist & student