Levelheaded

Kenniscentrum

Financieel Blog

Financieel blog levelheaded

BLOG LEVELHEADED

Daily Finance Podcast | Levelheaded
Mindset

Daily Finance Podcast, wat is ons verhaal!

Eindelijk is het zover! De podcast van Levelheaded is gelanceerd. Genaamd Daily Finance, in deze podcast zullen we je 1x in de 2 weken up-to-date houden van het belangrijkste nieuws op de financiële markten en veel meer! Meedoen in de podcast? Stuur je vraag naar @levelheaded.nl op Instagram!

Verder lezen »
Wanneer is de cycle top in crypto | Levelheaded
Crypto

Wanneer is de cycle top in crypto?

De cryptomarkten zijn weer stijgende en deze cyclus begint meer en meer te lijken op een uit het verleden. Een intermediate cycle peak is geweest en de cycle top laat nog op zich wachten. Maar wanneer zal deze bereikt worden? Lees het nu!

Verder lezen »
Is het nog slim om geld te sparen | Levelheaded
Sparen

Is het nog slim om geld te sparen?

Wat doe je als je niet weet wat je met je geld moet doen? Dan ga je natuurlijk sparen! Maar is dat vandaag de dag met de lage rentes en hoge inflatie nog wel slim? Dat lees je in dit artikel. Lees het nu.

Verder lezen »
Is het slim om met verlies te verkopen
Mindset

Is het slim om met een verlies te verkopen?

Als je investering onder water staat, is dat natuurlijk nooit leuk. Maar is het wel verstandig om vast te houden aan het concept: never sell with a loss. Je hersenen zeggen van wel maar dit is niet altijd de slimste keus. Hoe dat zit, lees je nu!

Verder lezen »
China bant crypto, wat is er anders deze keer?
Crypto

China bant crypto, wat is er deze keer anders?

China heeft cryptocurrencies al talloze keren verboden, het begon allemaal in 2013 toen voor het eerst een soort verbod kwam op crypto. Sinds die tijd heeft China meerdere malen crypto verboden. Zo ook onlangs weer, maar deze keer is het anders. Lees het nu!

Verder lezen »
Investeren als de koersen op het hoogste punt staan
Investeren

Investeren als koersen op het hoogste punt staan

Het is een vraag die wij regelmatig krijgen. Is het wel slim om nu te investeren, de koersen staan toch op het hoogste punt? Het is zelfs zo’n goede vraag dat we in dit artikel er dieper op ingaan. Is het verstandig om toch te kopen? Lees het nu!

Verder lezen »

Maandelijkse Finance Update?

Onze Missie
''Het vergroten van financiële kennis bij de jonge Nederlanders.''

Dat is onze missie. Dat is waarvoor Levelheaded bestaat. Wij willen dit gaan realiseren op meerdere manieren. De manieren waarop wij dit willen bereiken zie je hieronder. 

Onze Visie
''De financiële kennis van 1000 Nederlanders verrijken, dusdanig dat ze financiële vrijheid kunnen bereiken.''

Dat is onze visie. Elke dag werken wij hard om deze visie te realiseren. Dit doen wij mede door een financieel blog  Wij zijn erg trots op de huidige resultaten van onze community. Stap voor stap op weg naar financiële onafhankelijkheid. Doe jij ook mee?

Wat klanten over ons zeggen

Toen ik Levelheaded voor het eerst tegenkwam had ik al direct interesse. Ik had mijn e-mailadres achtergelaten en mij aangemeld om kans te maken op de cursus. Met wat geluk werd ik uitgekozen, maar wat een goede cursus was dit.

Ik kan nu mijn hard verdiende geld aan het werk zetten door het te investeren. Door de cursus voel ik mij zelfverzekerd om te beleggen en heb ik een goede strategie voor de lange termijn. Bedankt Levelheaded!
Nick
cursist & ondernemer
Vanaf jongs af aan had ik al interesse in geld verdienen. Ik heb van alles geprobeerd: dropshippen, affiliate marketing en verkopen via bol. Helaas pakte niks uit zoals ik hoopte. Hierna werd mijn interesse gewekt in investeren. Dit is hoe ik Levelheaded tegenkwam.

Ik heb van de cursus een hoop geleerd op het gebied van investeren, mindset en financiën. Vooral de tools waren heel duidelijk. Deze investering in mijzelf was het 100% zeker waard.
Sam
cursist & student