Levelheaded

Daily Finance Podcast, wat is ons verhaal!

Daily Finance Podcast | Levelheaded

Daily Finance Podcast, jouw tweewekelijkse dosis finance!

Eindelijk is het zover, eindelijk kunnen we het bekend maken. Onze Daily Finance podcast is gestart! De allereerste aflevering is nu te beluisteren op alle bekende kanalen: Spotify, Apple Podcast en Google Podcast. In deze eerste aflevering vertellen we ons verhaal. 

Met de Daily Finance podcast willen we jongeren inspireren en activeren om anders met geld om te gaan. Vanaf nu kun je elke 2 weken een nieuwe aflevering verwachten. Abonneer je op de podcast om geen enkele aflevering te missen!

Nooit meer rendement mislopen?

Word lid van Levelheaded en start vandaag met succesvol beleggen, vanaf slechts 1.31 euro per dag!

Hoe ben ik €40.000,- euro misgelopen

Alhoewel ik vandaag de dag al een tijdje aan het beleggen ben. Had ik nog eerder willen starten als ik wist waar ik moest beginnen. Mijn verhaal begon in 2015, in dat jaar had ik mijn allereerste baantje in de supermarkt op 15e jarige leeftijd. 

Ik ging vrij verstandig met mijn geld om, dit zorgde ervoor dat ik veel van mijn salaris kon sparen. Hierdoor had ik op een gegeven moment mijn eerste 1.000 euro gespaard. Dat geld stond volledig op de bank, dat vond ik zonde. Ik wilde graag starten met beleggen. Maar had geen idee waar ik begon. 

Als ik destijds was gestart met beleggen had ik nu tussen de €25.000 euro en €40.000 euro gehad. Ik wil niet dat iemand anders later start met beleggen omdat die geen idee heeft waar te starten. 

Waarom is Levelheaded opgericht

Als ik geen idee had waar te starten met beleggen, zullen er meer mensen zoals ik zijn. Die graag willen starten met investeren om vermogen op te bouwen, maar ze weten gewoonweg niet waar ze moeten starten. Daarom is Levelheaded opgericht! 

Bij Levelheaded kan iedereen op een betaalbare manier leren succesvol beleggen. Je leert onze methodes die een gemiddeld rendement hebben behaald van 23.7% rendement per jaar. Dat allemaal uitgelegd op een simpele manier, zodat iedereen het begrijpen kan. 

Daily Finance Podcast

Bij de Daily Finance podcast kun je elke 2 weken een nieuwe aflevering verwachten. De podcast is opgedeeld in 3 onderdelen. In het begin van de podcast zal ik allereerst een update geven over het belangrijkste nieuws op de financiële markten van de afgelopen 2 weken. 

Daarna zullen we het onderwerp van de podcast behandelen. Dit kan alles zijn op het gebied van geld, het zal in ieder geval heel veel interessante informatie zijn. We eindigen de podcast met een interactief gedeelte. 

Interactief

De Daily Finance podcast zal interactief worden. Dat betekent dat jij een stem kan hebben in de podcast! Als jij ergens tegenaan loopt op het gebied van financiën kun je jouw vraag insturen. Deze kan dan in de podcast behandelen. 

Je kunt deelnemen op 2 manieren. Op onze Instagram @levelheaded.nl kun je jouw vragen insturen. Daarnaast kun je hier een voice-bericht insturen. Horen we jouw vraag in de volgende aflevering?

Wij hopen dat de eerste podcast nuttig voor je is geweest en dat je het met plezier hebt geluisterd. Mocht een van je vrienden ook interesse hebben in investeren, stuur deze podcast dan gerust door! 

Wil jij nou meer leren over investeren? Neem dan deel aan de Levelheaded cursus winnen met beleggenLeer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts €39,- euro per maand.

Voor het laatst bijgewerkt op 19 oktober 15:48. 

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Is het slim om schulden af te lossen | Levelheaded
Mindset

Is schulden aflossen nu verstandig?

Als je schulden hebt is dit artikel interessant om te lezen. Het is namelijk niet altijd verstandig om schulden af te lossen. Maar wanneer is het wel verstandig en wanneer niet? Dat lees je nu!

Lees verder »

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.