Levelheaded

Levelheaded

Recensies

Recensies

Ervaringen van anderen

Kyrill
Kyrill
2021-02-21
Geverifieerde
Zeer goede ervaring. Ik heb heel veel geleerd en voel me zelfverzekerd om te beleggen.

Wat klanten over ons zeggen

Toen ik Levelheaded voor het eerst tegenkwam had ik al direct interesse. Ik had mijn e-mailadres achtergelaten en mij aangemeld om kans te maken op de cursus. Met wat geluk werd ik uitgekozen, maar wat een goede cursus was dit, de service was ook zeer goed!

Ik kan nu mijn hard verdiende geld aan het werk zetten door het te investeren. Door de cursus voel ik mij zelfverzekerd om te beleggen en heb ik een goede strategie voor de lange termijn. Bedankt Levelheaded!
Nick
cursist & ondernemer
Vanaf jongs af aan had ik al interesse in geld verdienen. Ik heb van alles geprobeerd: dropshippen, affiliate marketing en verkopen via bol. Helaas pakte niks uit zoals ik hoopte. Hierna werd mijn interesse gewekt in investeren. Dit is hoe ik Levelheaded tegenkwam.

Ik heb van de cursus een hoop geleerd op het gebied van investeren, mindset en financiën. Vooral de tools waren heel duidelijk en handig. Deze investering in mijzelf was het 100% zeker waard.
Sam
cursist & student

Recensies

Waarom je ons zal waarderen

Tom

Cursist
''Mind is Blown''
4.5/5
De kennis die ik door Levelheaded geleerd heb is een verrijking voor het leven. Een echte aanrader voor iedereen die interesse heeft in investeren.
''Goede Begeleiding''
4.3/5
Ik ben zeer tevreden over de geleverde begeleiding. Deze kennis is een ware ‘eye opener’ voor mij geweest. Vooral de wekelijkse coach gesprekken waren top!

Sam

Cursist

Max

Cursist
''Fantastische Kwaliteit''
4.7/5
De kwaliteit van de geleverde informatie is erg goed. Fijne Excel formats die duidelijk zijn in omgang.