Levelheaded

Levelheaded in de media

Pers

Pers

Algemene informatie

Levelheaded is een financieel blog voor jongeren die als doel heeft jongeren te inspireren, informeren en activeren op. Naast een blog is Levelheaded ook community en e-learning plek voor jongeren.

Wij focussen op jongeren omdat jongeren niet de juiste financiële educatie krijgen die ze verdienen. En dat terwijl vroeg beginnen met geldzaken nou juist zo belangrijk is. 

Financiele kennis toegankelijk maken voor jongeren. Klinkt makkelijk, echter is er geen een Nederlandse partij die zich hierop focust. Dit is waarom Levelheaded is opgericht.

Levelheaded stond recent al in: de punt.

Invalshoeken en onderwerpen

De financiën van Levelheaded en jonge Nederlanders, vroeg met pensioen, beleggen, vermogensopbouw, sparen en besparen, persoonlijke financiën en financiële vrijheid. Wij zijn beschikbaar voor onder andere interviews, columns en opiniestukken.

Contact

Mail: info@levelheaded.nl
Bellen: heel graag, mail ons je nummer en we bellen je direct!

Over Gijs

Geld, ik was er altijd al mee bezig. Ik vond het een razend interessant concept en wilde graag gebruik maken van bepaalde opties zoals beleggen. Toen ik op jonge leeftijd (15) €1.000,- euro had gespaard en dat wilde gaan beleggen bleek dat toch iets lastiger dan gedacht. 

Ik dacht met een simpele zoekopdracht: hoe start ik met investeren, een heel eind te komen. Maar dat was helaas niet zo. Ik vond het lastig om goede informatie te vinden en begon daarom pas op 18 jarige leeftijd met beleggen. Hierdoor ben ik veel rendement misgelopen. 

Sindsdien heb ik het met mijn persoonlijke missie gemaakt om andere jongeren deze fout niet te laten maken. Beleggen is het meest effectief als je jong start. Daarom is Levelheaded opgericht om jongeren succesvol te laten beleggen.