Levelheaded

Service

Online cursus beleggen

Levelheaded service investeren

Winnen met beleggen cursus 1.0

Waarde (€997)

10+ uur aan modules

In meer dan 10 uur leert Levelheaded training je alles wat je moet weten om succesvol te beleggen op de aandelenmarkt. ETF’s, indexfondsen, rendement en brokers, je noemt het maar. Alles zit in deze online cursus.

Makkelijk te volgen

Beleggen en investeren kan nog wel eens lastig zijn, veel vaktermen kunnen je afschrikken. Maar niet bij Levelheaded! De cursus is zo opgesteld dat zelfs een beginner zonder enige ervaring succesvol kan worden met beleggen. 

Goed rendement

Wij behalen al jaren met onze strategie een gemiddeld rendement van 23.4 procent per jaar. Sinds 1 januari tot oktober 2021 hebben wij 25.9% rendement gemaakt. 

Een exclusieve prive community

Waarde (€297)

Gratis mentoren

Hoe zou je het vinden als jij letterlijk over tientallen andere mentoren beschikt? Dat is precies wat jij ook krijgt bij aanschaf van de Levelheaded winnen met beleggen cursus.

24/7 beschikbaar

In de community kan jij 24/7 jouw vragen stellen en kan je netwerken met like-minded personen die jou naar een volgend niveau tillen! 

Blijf op de hoogte

Door de Levelheaded Community blijf jij ook na het volgen van de winnen met beleggen cursus altijd op de hoogte. Krijg alerts van grote kansen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. 

Levelheaded service investeren
Levelheaded leer investeren

the dividend calculator

Waarde (€297)

Passieve inkomsten tracken

Direct je passieve inkomen zien? Klinkt goed toch! Dat is nu precies waarvoor the dividend calculator is gemaakt. Met deze behulpzame tool zie jij direct hoeveel passief inkomen jij genereert. 

Handige tools

Hoe zou jij het vinden als je in een oogopslag je financiën inzichtelijk kan inzien? Hier is de dividend calculator samen met the income & expenses tracksheet precies voor gemaakt. Met deze twee spreadsheets kan jij eenvoudig alle financiën inzichtelijk maken en je rendement nauw bijhouden.

gratis wekelijkse groepcalls

Waarde (€497)

1 op 1 coaching

Normaal kost 1 op 1 coaching honderden euro’s per uur. Bij de Levelheaded winnen met beleggen Cursus wordt er wekelijks een live Q&A georganiseerd waarbij jij al jouw vragen kunt stellen. Bij aanschaf van de Levelheaded Cursus krijg jij deze live groepcalls er gratis bij! Dat is de service die je bij Levelheaded krijgt.

Gastsprekers

De wekelijkse groepcalls zullen regelmatig inspirerende gastsprekers bevatten. Mindset, investeren en ondernemen leer je het beste van ervaringsdeskundige.

Strategie finetunen

Tijdens de wekelijkse groepcalls is het ook mogelijk jouw strategie iets te finetunen. Met behulp van onze experts is jouw strategie weer als nieuw.

Levelheaded service investeren

Het beste pakket voor jou.

14 dagen niet goed, geld terug garantie op alle pakketten

Premium

2.088
997
- Eenmalig
 • Winnen met beleggen cursus 1.0
 • The Levelheaded hulptool
 • Online community
 • The Dividend calculator
 • Financiële vrijheid cursus
 • Online coaching
 • Persoonlijke intake
 • Wekelijkse update portfolio Levelheaded
 • Meegroei garantie
 • Crypto module

Gold

497
97
Eenmalig
 • Winnen met beleggen cursus 1.0
 • The Levelheaded hulptool
 • Online community
 • The Dividend calculator
 • Financiële vrijheid cursus
 • Online coaching
 • Persoonlijke intake
 • Wekelijkse update portfolio Levelheaded
 • Meegroei garantie
 • Crypto module
Populair
CURSUS MODULES

Wat ga je leren?

Mindset, het bepaald je hele leven. Of je het nu door hebt of niet maar jouw mindset bepaald ook jouw succes. Leer de juiste money mindset! In deze module creëren we samen de juiste mindset die nodig is bij investeren. 

Om te weten hoeveel je kunt gaan investeren moeten eerst alle financiën overzichtelijk zijn. Levelheaded heeft hiervoor een speciale hulptool ontwikkeld die je hierbij helpt.​

Leer wat een ETF is, waar je een ETF kan kopen en wat de voordelen van een ETF zijn. ​Krijg inzicht in Levelheaded haar portfolio die zeer winstgevend is. 

Leer wat een broker is en wat de beste broker is van Nederland om je aandelen te kopen. ​In deze module leer je ook trucjes om geen transactiekosten te betalen. 

Leer hoe belangrijk kosten zijn bij investeren en hoe je deze zo laag mogelijk kunt houden.​

Leer de Levelheaded strategie die je maximaal rendement gaat opleveren op de lange termijn en krijg inzicht in ons complete portfolio.​

In deze module leer je:

 • Time in the market, beats timing the market
 • Indexfondsen > losse aandelen
 • Type orders
 • Hoe een indexfonds oneindig door kan groeien

Leer wat dividend is en maak gebruik van de dividend calculator die jouw passieve inkomen berekend. ​

Leer wat voor rendementen je historisch gezien kan verwachten en wat voor een impact dit heeft op de lange termijn. Believe us, it’s quite fun.

FIRE = Financial Independence Retire Early. Leer de tricks in deze module van FIRE en leer hoe je nog sneller FIRE kunt bereiken.

Leer hoe het zit met belasting als je gaat investeren, daarnaast leert Levelheaded je hoe je zo min mogelijk belasting hoeft te betalen in box 3. ​

Leer een manier van investeren die alleen gebruikt wordt door professionals, waarbij je minder risico hoeft te nemen. Echter betere resultaten kan behalen. 

Leer alle ins en outs over crypto en hoe je hier succesvol in kan investeren

Leer verschillende technieken om grafieken correct af te kunnen lezen en ook daadwerkelijk daarvan kan profiteren. 

voor wie is Levelheaded?

Personen die:

en voor wie niet?

Personen die:

VEEL GESTELDE VRAGEN

Het antwoord op veel van jouw vragen

Uiteraard krijg je in beide pakketten het beste van Levelheaded en de volledige winnen met beleggen cursus 1.0. Met Levelheaded Premium krijg je meegroei garantie, wat betekend dat je alle toekomstige cursussen gratis erbij krijgt.

Daarnaast krijg je de crypto module erbij, wel zo handig in deze tijd! Je krijgt een wekelijkse update van Levelheaded haar portfolio. En last not least krijg je een persoonlijke intake.

Voordat we het vergeten: Levelheaded premium is een eenmalige investering. Wat het extra gunstig maakt!

Nadat jouw betaling gelukt is ontvang je binnen enkele minuutjes jouw inloglink. Met deze link krijg jij direct de optie om te starten met de volledige cursus. Je komt ook direct in de community!

Er zijn in totaal meer dan 14 modules in de Levelheaded winnen met beleggen cursus 1.0. Al deze modules leren jou hoe je succesvol kan worden met investeren en zo in de toekomst financiële vrijheid kan bereiken. 

Levelheaded winnen met beleggen cursus 1.0 is geen budget cursus of een zweverige bedoeling. Nee, na het volgen van de cursus kan je direct beginnen met succesvol winstgevend beleggen. 

Je leert stap voor stap de kneepjes van het vak en je krijgt begeleiding van experts. Levelheaded helpt jou te starten met jouw weg naar financiële vrijheid.

Levelheaded is bereikbaar per mail, chat en social media. Onze contactgegevens vind je hier

Zeker niet! Bij Levelheaded kan iedereen van jong tot oud deelnemen. Het is namelijk nooit te laat om goede financiële kennis op te doen. Echter vinden wij dat jongeren niet de juiste financiële kennis krijgen die ze verdienen en daarom richten wij ons voornamelijk op jongeren.

Leer Op Jouw Manier

Bij Levelheaded leer je op de manier hoe het jou uitkomt, even onderweg. Geen probleem, leren op de telefoon is net zo gemakkelijk. Leren is nog nooit zo leuk geweest. 

Online cursus beleggen | Levelheaded

Joris (24 jaar) - Cursist Levelheaded winnen met beleggen

Ik heb de Levelheaded winnen met beleggen cursus gevolgd in juni 2020. De cursus heeft mij enorm zelfvertrouwen gegeven om zelfstandig te gaan beleggen. Ondertussen heb ik een mooi portfolio opgebouwd van al meer dan €10.000,- euro. Met daarbij ook een mooie winst van ruim €1.300 euro.

De volgende mijlpaal gaat voor mij zijn om een portfolio van €20.000 euro te bereiken. Met de strategie van Levelheaded maak ik me geen zorgen om korte termijn koersbewegingen en investeer ik maandelijks verder.

Online cursus beleggen | Levelheaded

Meike (19 jaar) - Cursist Levelheaded winnen met beleggen

Vorig jaar september heb ik deelgenomen als een van de eerste deelnemers van de cursus. Ik wilde al een langere tijd investeren maar durfde dit nooit. Door de Levelheaded cursus te volgen heb ik voldoende kennis gekregen om te beginnen. 

Mijn weg naar financiële vrijheid is begonnen! Ik zit momenteel op een portfolio van iets meer dan €3.000,- euro. Met maar liefst 18% rendement. Daar ben ik zeer trots op. 

Rendement - Levelheaded - investeren

Sam (22 jaar) - Cursist Levelheaded winnen met beleggen

Ik zou willen dat ik Levelheaded eerder had ontdekt. De cursus heeft me alles geleerd zodat ik zelfstandig kan beleggen. Als ik eerder was begonnen had ik een nog beter rendement kunnen behalen. Maar ook nu mag ik niet klagen met bijna €450,- euro winst. 

Ik investeer maandelijks een deel van mijn vermogen en ga zo langzaam mijn portfolio opbouwen. Mijn verwachting is dat ik voor mijn 35e met pensioen kan gaan. Dat zou geweldig zijn!

Online cursus beleggen | Levelheaded
Levelheaded - quote

”The best investment you can make, is an investment in yourself”

Warren Buffet

Levelheaded 100% tevredenheidsgarantie

100% Tevredenheid Garantie

Nog niet helemaal zeker? Geen probleem, je kan ook eerst even kijken of het iets voor jou is. Met de Levelheaded garantie kan je 14 dagen kijken of het iets voor jou is. Is het toch niet helemaal wat je ervan had verwacht? Krijg jij je complete aankoopbedrag terug. Zie hier de voorwaarden

Wat klanten over ons zeggen

Toen ik Levelheaded voor het eerst tegenkwam had ik al direct interesse. Ik had mijn e-mailadres achtergelaten en mij aangemeld om kans te maken op de cursus. Met wat geluk werd ik uitgekozen, maar wat een goede cursus was dit, de service was ook zeer goed!

Ik kan nu mijn hard verdiende geld aan het werk zetten door het te investeren. Door de cursus voel ik mij zelfverzekerd om te beleggen en heb ik een goede strategie voor de lange termijn. Bedankt Levelheaded!
Nick
cursist & ondernemer
Vanaf jongs af aan had ik al interesse in geld verdienen. Ik heb van alles geprobeerd: dropshippen, affiliate marketing en verkopen via bol. Helaas pakte niks uit zoals ik hoopte. Hierna werd mijn interesse gewekt in investeren. Dit is hoe ik Levelheaded tegenkwam.

Ik heb van de cursus een hoop geleerd op het gebied van investeren, mindset en financiën. Vooral de tools waren heel duidelijk en handig. Deze investering in mijzelf was het 100% zeker waard.
Sam
cursist & student

Het beste pakket voor jou.

14 dagen niet goed, geld terug garantie op alle pakketten

Premium

2.088
997
- Eenmalig
 • Winnen met beleggen cursus 1.0
 • The Levelheaded hulptool
 • Online community
 • The Dividend calculator
 • Financiële vrijheid cursus
 • Online coaching
 • Persoonlijke intake
 • Wekelijkse update portfolio Levelheaded
 • Meegroei garantie
 • Crypto module

Gold

497
97
Eenmalig
 • Winnen met beleggen cursus 1.0
 • The Levelheaded hulptool
 • Online community
 • The Dividend calculator
 • Financiële vrijheid cursus
 • Online coaching
 • Persoonlijke intake
 • Wekelijkse update portfolio Levelheaded
 • Meegroei garantie
 • Crypto module
Populair