Levelheaded

FAQ

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Het antwoord op veel van jouw vragen

Uiteraard krijg je in beide pakketten het beste van Levelheaded en de volledige winnen met beleggen cursus 1.0. Met Levelheaded Premium krijg je meegroei garantie, wat betekend dat je alle toekomstige cursussen gratis erbij krijgt.

Daarnaast krijg je de crypto module erbij, wel zo handig in deze tijd! Je krijgt een wekelijkse update van Levelheaded haar portfolio. En last not least krijg je een persoonlijke intake.

Voordat we het vergeten: Levelheaded premium is een eenmalige investering. Wat het extra gunstig maakt!

Nadat jouw betaling gelukt is ontvang je binnen enkele minuutjes jouw inloglink. Met deze link krijg jij direct de optie om te starten met de volledige cursus. Je komt ook direct in de community!

Er zijn in totaal meer dan 14 modules in de Levelheaded winnen met beleggen cursus 1.0. Al deze modules leren jou hoe je succesvol kan worden met investeren en zo in de toekomst financiële vrijheid kan bereiken. 

Levelheaded winnen met beleggen cursus 1.0 is geen budget cursus of een zweverige bedoeling. Nee, na het volgen van de cursus kan je direct beginnen met succesvol winstgevend beleggen. 

Je leert stap voor stap de kneepjes van het vak en je krijgt begeleiding van experts. Levelheaded helpt jou te starten met jouw weg naar financiële vrijheid.

Levelheaded is bereikbaar per mail, chat en social media. Onze contactgegevens vind je hier

Zeker niet! Bij Levelheaded kan iedereen van jong tot oud deelnemen. Het is namelijk nooit te laat om goede financiële kennis op te doen. Echter vinden wij dat jongeren niet de juiste financiële kennis krijgen die ze verdienen en daarom richten wij ons voornamelijk op jongeren.