Levelheaded

Investeren

Masterclass

wat ga je leren.

Inhoud

Liever direct deelnemen aan de complete cursus?

data masterclass

Meld je snel aan! Je ontvangt een email met de volgende datum van onze masterclass beleggen.

voor wie is deze masterclass?

De masterclass investeren is zo ontworpen dat zelfs de absolute beginner deze eenvoudig kan volgen. Deze masterclass is daarnaast ook uiterst geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben in beleggen.

Wij leggen niet alleen de focus op investeren zelf, wij focussen ook op het mindset gedeelte. Wij zeggen namelijk altijd dat het beheersen van de skillset slechts 25% van het succes levert. Hierdoor focust Levelheaded ook op veel zaken rondom investeren.

De masterclass is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder, een bovengrens is er dan ook niet, onze oudste deelnemers zijn tot wel 65 jaar.

De masterclass investeren is zo ontworpen dat zelfs de absolute beginner deze eenvoudig kan volgen. Deze masterclass is daarnaast ook uiterst geschikt voor mensen die al enige ervaring hebben in beleggen. Wij leggen niet alleen de focus op investeren zelf, wij focussen ook op het mindset gedeelte. Wij zeggen namelijk altijd dat het beheersen van de skillset slechts 25% van het succes levert. Hierdoor focust Levelheaded ook op veel zaken rondom investeren. De masterclass is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder, een bovengrens is er dan ook niet, onze oudste deelnemers zijn tot wel 65 jaar.

en voor wie niet?

Personen die: