Levelheaded

Kenniscentrum

Financieel Blog

Financieel blog levelheaded

BLOG LEVELHEADED

Top 3 beste crypto exchanges | Levelheaded
Crypto

De top 3 beste cryptocurrency exchanges van 2021!

Om te starten met crypto heb je een goede exchange nodig. Een cryptoexchange is de plek waar je orders plaatst voor crypto. Maar vandaag de dag zijn er zoveel verschillende, welke zijn de beste? In dit artikel lees je wie de 3 beste exchanges zijn. Lees het nu!

Verder lezen »
Wat kun je doen met €500 euro | Levelheaded
Investeren

Wat kun je doen met €500 euro

Je eerste 500 euro, het is een mijlpaal die best even gevierd moet worden. Als je dit artikel leest ben je waarschijnlijk nog want jonger en heb je nog niet zoveel geld. Maar wil je wel graag de 500 euro goed besteden. Hoe kun je dat doen? Lees het nu!

Verder lezen »
Hoe word ik rijk | Levelheaded
Mindset

Hoe kan ik rijk worden (en nu echt)

Hoe kan ik rijk worden? Dat is een vraag die we onszelf allemaal stellen. Maar wat is het antwoord erop? Er zijn namelijk zoveel manieren om rijk te worden. Maar de makkelijkste en degene met het hoogste slagingskans lees je in dit artikel. Lees het nu!

Verder lezen »

Maandelijkse Finance Update?

Onze Missie
''Het vergroten van financiële kennis bij de jonge Nederlanders.''

Dat is onze missie. Dat is waarvoor Levelheaded bestaat. Wij willen dit gaan realiseren op meerdere manieren. De manieren waarop wij dit willen bereiken zie je hieronder. 

Onze Visie
''De financiële kennis van 1000 Nederlanders verrijken, dusdanig dat ze financiële vrijheid kunnen bereiken.''

Dat is onze visie. Elke dag werken wij hard om deze visie te realiseren. Dit doen wij mede door een financieel blog  Wij zijn erg trots op de huidige resultaten van onze community. Stap voor stap op weg naar financiële onafhankelijkheid. Doe jij ook mee?

Wat klanten over ons zeggen

Toen ik Levelheaded voor het eerst tegenkwam had ik al direct interesse. Ik had mijn e-mailadres achtergelaten en mij aangemeld om kans te maken op de cursus. Met wat geluk werd ik uitgekozen, maar wat een goede cursus was dit.

Ik kan nu mijn hard verdiende geld aan het werk zetten door het te investeren. Door de cursus voel ik mij zelfverzekerd om te beleggen en heb ik een goede strategie voor de lange termijn. Bedankt Levelheaded!
Nick
cursist & ondernemer
Vanaf jongs af aan had ik al interesse in geld verdienen. Ik heb van alles geprobeerd: dropshippen, affiliate marketing en verkopen via bol. Helaas pakte niks uit zoals ik hoopte. Hierna werd mijn interesse gewekt in investeren. Dit is hoe ik Levelheaded tegenkwam.

Ik heb van de cursus een hoop geleerd op het gebied van investeren, mindset en financiën. Vooral de tools waren heel duidelijk. Deze investering in mijzelf was het 100% zeker waard.
Sam
cursist & student