Levelheaded

Wat kun je doen met €500 euro

Wat kun je doen met €500 euro | Levelheaded

Wat kun je doen met 500 euro, besteed hem goed

Als je dit artikel leest ben je waarschijnlijk nog wat jonger en heb je nog niet zoveel geld en inkomen. Maar je hebt het wel voor elkaar gekregen om 500 euro te sparen. Gefeliciteerd! Dat is namelijk een mooie prestatie waar je best even trots op mag zijn. 

Maar wat ga je met deze 500 euro doen? Je kunt het natuurlijk allemaal uitgeven maar dan start je weer op 0. Dus wat is een verstandige manier om met dit geld om te gaan en het te laten groeien. Dat lees je in dit artikel. 

Wij als Levelheaded delen wekelijks waardevolle content op onze blog. Mocht je onze blog handig vinden, deel het dan met je vrienden! Samen leren over financiën is namelijk altijd leuker dan alleen. Mocht je nog vragen hebben na afloop van het lezen kun je ons altijd bereiken.

Dit gaan we behandelen:

  1.  Doorsparen
  2.  Starten met investeren
  3.  Neem een gokje
  4.  Vergroot je kennis
  5.  Beleggen met 500 euro

Succesvol starten met investeren?

Word lid van Levelheaded en start vandaag met succesvol beleggen, vanaf slechts 1.31 euro per dag!

Doorsparen

500 euro is natuurlijk een mooi bedrag, maar in de echte wereld is het nog niet zoveel. Je kunt er dus voor kiezen om dit bedrag verder uit te bouwen door verder te sparen. Als je jong bent is dit geen slecht idee, je kunt zo een wat groter spaarpotje opbouwen. 

Een goede manier om meer te sparen is door jezelf als eerste te betalen. Zodra je salaris binnenkomt zorg je dat je jezelf een gedeelte daarvan betaald. Dit gedeelte stort je dan op je spaarrekening. Op deze manier is sparen appeltje eitje. 

Starten met investeren

Als je jong bent is dit het beste wat je kunt doen met jouw 500 euro. Jong starten met investeren heeft veel voordelen. Zo heeft je geld langer de tijd om te groeien, kun je meer kennis opdoen en kan je geld langer herstellen van een crash. 

Starten met beleggen is het beste wat je kunt doen als je jong bent. Maar starten met investeren is niet altijd gemakkelijk. Want waar start je? Dat probleem hadden wij ook, daarom hebben wij Levelheaded opgericht. Bij Levelheaded leer je succesvol investeren. 

Neem een gokje

Niet letterlijk! Gokken is namelijk de minst verstandige keuze die je kunt maken met je geld, je bent namelijk altijd in het nadeel. Wat we hiermee bedoelen is dat je wel meer risico kunt nemen met kleine bedragen dan met grote bedragen. 

Laten we eerlijk zijn, 500 euro is als je jong bent veel geld maar later stelt het niet zoveel meer voor. Je hebt die 500 euro dan ook zo weer terugverdiend mocht je hem verliezen. Neem dus een iets groter risico met je geld om zo een kans te hebben op een flinke boost. 

Die boost kan je veel jaren vooruitzetten in jouw weg naar financiële vrijheid. Daarnaast zul je er erg veel van leren. Zorg er alleen wel voor dat je weet wat je aan het doen bent. Anders ben je alsnog aan het gokken. 

Vergroot je kennis

Wat je ook kunt doen met 500 euro is het vergroten van je kennis. Dit kan op veel verschillende gebieden maar een investering in jezelf is het altijd waard. Als je ergens heel veel over weet kan dit je veel geld opleveren, skills zijn namelijk veel geld waard. 

Op het gebied van financiën kun je bij ons zowel onbetaald als betaald je kennis vergroten. We hebben ondertussen een groot kenniscentrum met veel interessante artikelen die je kennis zullen vergroten. Lees meer interessante artikelen op onze blog. 

Beleggen met 500 euro

Zoals we net al zeiden is beleggen van 500 euro een van de slimste dingen die je kan doen met 500 euro. Als je vandaag nog wil starten met beleggen kun je hier gratis een account aanmaken bij DEGIRO. Daar kun je aandelen, vastgoedfondsen, obligaties en nog veel meer kopen.  

Wist je dat als je €500,- euro per maand investeert voor 30 jaar lang en je behaalt 10% rendement, je aan het eind van die 30 jaar miljonair bent. Simpel toch? Je focus moet dus liggen op 500 euro per maand ter beschikking hebben. 

Wij hopen dat dit artikel nuttig voor je is geweest en dat je het met plezier hebt gelezen. Mocht een van je vrienden ook interesse hebben in investeren, stuur dit artikel dan gerust door!

500 euro succesvol beleggen en kennis opdoen? Neem dan deel aan de Levelheaded cursus winnen met beleggenLeer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts €39,- euro per maand.

Voor het laatst bijgewerkt op 23 oktober 12:16. 

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.