Levelheaded

Hoe kun je geld verdienen met AirBNB’s verhuren?

Hoe kun je geld verdienen met Airbnb - Levelheaded - BNBverhuurcursus.nl

Hoe kun je geld verdienen met AirBNB's verhuren?

Passief geld verdienen doormiddel van vastgoed, dat klinkt volgens mij voor iedereen als muziek in de oren. Vandaag gaan we kijken naar hoe jij precies ook dit kunt doen! We gaan in dit artikel bespreken hoe Nikki & Priscilla met de BNBverhuur cursus al meer dan 4.500 mensen helpen geholpen dit passieve inkomen te realiseren.

Het begon allemaal 14 jaar geleden, toen kocht Nikki zijn eerste beleggingspand. Het was pas vele jaren later dat de twee inzagen dat anderen misschien ook profijt konden hebben van hun kennis. In dit artikel gaan we stap voor stap kijken hoe jij ook kunt profiteren van deze grote kans.

Wij als Levelheaded delen wekelijks waardevolle content op onze blog. Mocht je onze blog handig vinden, deel het dan met je vrienden! Samen leren over financiën is namelijk altijd leuker dan alleen. Mocht je nog vragen hebben na afloop van het lezen kun je ons altijd bereiken.

  1.  Wat is de BNBverhuur cursus?
  2.  Hoe zijn Nikki & Priscilla gestart?
  3.  Opbouw van de BNBverhuur cursus
  4.  Casestudy Beach House SEA rentals
  5.  Platformen inrichten
  6.  Handige PDF’s, rekentools & Word documenten
  7.  Wekelijkse groepsessies
  8.  Waarom wij enthousiast zijn!
  9.  Wat kan er nog beter?

Neem is een kijkje in onze webshop!

Je strategie verbeteren, leren investeren of hulp met je crypto uitcashen, vanaf slecht 5 euro!

Wat is de BNBverhuur cursus?

De BNBverhuur cursus is een cursus waarin je leert hoe je een (passief) inkomen kan genereren uit vastgoed. Iets specifieker gaat het om vakantiewoningen, zoals de naam wellicht al deed vermoeden. Het mooie aan de cursus is: je kan zelfs zonder eigen geld toch profiteren van vastgoedmarkt!

Je leert namelijk 2 manieren van verhuren. De eerste optie is panden kopen en dan verhuren, de tweede optie is panden zelf huren en onderverhuren. Bij de tweede optie heb je dus geen grote eigen inleg nodig! 

Zelfs als je al een ervaren verhuurder bent, kunnen we je verzekeren dat je iets nieuws gaat leren in de BNBverhuur cursus. Het is namelijk een van de meest volledige cursussen die we ooit hebben gezien. Daarnaast is het investeren in vastgoed altijd een slimme optie om zo je investeringen te spreiden.  

Hoe zijn Nikki & Priscilla gestart?

Het lastigste van bijna alles is: hoe start je? Waar moet je beginnen? Dat is bij investeren in vastgoed niets anders, je wil graag een passief inkomen opbouwen uit huuropbrengsten maar hoe moet je beginnen. Laten we eens kijken naar hoe Nikki & Priscilla gestart zijn?

Nikki is oud marinier en werd ieder jaar 5 tot 9 maanden uitgezonden en was daardoor weg van huis. Om toch een extra inkomen te genereren begon hij met het beleggen in vastgoed. Zijn ouders en vrienden & kennissen deden al hetzelfde. Hij had dus een goed netwerk om hem heen die hem kon helpen. 

Gelukkig kan jij door Nikki & Priscilla ook nu zonder enig netwerk in de wereld van verhuren van vakantiewoningen stappen. Ze hebben namelijk alles stap voor stap duidelijk in kaart gebracht in de BNBverhuur cursus. 

Toen Nikki eenmaal klaar was bij de mariniers verdiende hij ondertussen meer met zijn huurwoningen dan dat hij deed bij de mariniers. Dit was het moment dat Nikki & Priscilla besloten deze kennis te gaan delen met anderen, zo is de BNBverhuur cursus ontstaan! 

Opbouw van de BNBverhuur cursus

De BNBverhuur cursus begint zoals veel cursussen op het gebied van financiën met een module over mindset & persoonlijke ontwikkeling. Hoewel dit niet meer uniek is, vinden wij dit wel altijd een belangrijke toevoeging. Je hebt namelijk een bepaalde mentaliteit nodig om succesvol te worden.

Verder is de BNBverhuur cursus erg groot. Dat is ook noodzakelijk, want er komt veel kijken bij het investeren in vastgoed. Denk onder andere aan de financiering, inrichting, verhuur en belasting.

Hoe start je met BNBverhuur?
De tweede module leer je de basisbeginselen van het verhuren van vakantiewoningen. In deze video’s neemt Nikki je mee met welke manier van verhuren bij jou past. Ga je kopen of huren en onderverhuren? Daarnaast leert Nikki hoe je jouw marktonderzoek kunt doen. 

Deze module kun je zien als de fundering van jouw verhuurkennis. Het is misschien nog niet de meest spannende informatie, maar wel zeker noodzakelijk. Want vanaf daar kan je verder bouwen. 

Wat opvalt is de Nikki & Priscilla vaak rollenspellen doen om 100% duidelijk te maken hoe sommige situaties kunnen verlopen. Deze manier van ”lesgeven” werkt erg goed! 

Casestudy Beach House SEA Rentals

Het is geen echte casestudy, want het is het verhuurbedrijf van Nikki & Priscilla. Maar omdat het heel duidelijk laat zien hoe alles in elkaar zit, noemen wij het lekker een casestudy. In deze module ga je echt zien hoe de kennis in de praktijk wordt toegepast. 

Hier leer je dus de kneepjes van het vak in 12 video’s. Ze laten heel duidelijk zien waarom ze voor bepaalde details kiezen, zoals bijvoorbeeld de meubels. Daarnaast laten ze ook zien hoe je zo min mogelijk gestoord wordt door huurders. 

Zo leggen ze je bijvoorbeeld uit hoe je doormiddel van een slimsleutel systeem nooit contact hoeft te hebben met de klant. Zo wordt jouw vakantiewoning als het ware een online bedrijf. In de modules hierna ga je leren hoe je de woningen voorbereid en hoe je taken zoals schoonmaak kan uitbesteden.

In de cursus is echt aan alles gedacht, hij is goed ingedeeld en stap voor stap wordt je van beginner opgeleid tot expert. Daarnaast zijn Nikki & Priscilla in de community altijd te bereiken voor vragen. 

Platformen inrichten

Als je geld wil verdienen met AirBNB’s verhuren is dit een hele belangrijke module. Veel verhuurders maken namelijk niet optimaal gebruik van de opties op platformen. In deze module leer je handige tips en tricks om zoveel mogelijk boekingen te krijgen en zo dus je winst te maximaliseren. 

Daarnaast leer je hoe je nooit te maken kan krijgen met dubbele boekingen. Je gaat leren hoe je gebruik kunt maken van (onbekende) zeer kansrijke platformen. Deze module is erg belangrijk en kost wat meer tijd. Maar als alles eenmaal is ingericht dan heb je daar jarenlang plezier van.  

platform inrichten - bnbverhuur cursus - levelheaded

Handige PDF's, rekentools & Word documenten

We kunnen in dit artikel niet alles behandelen over wat je gaat leren in de cursus omdat die zo volledig is. Maar wat we fijn vonden om te zien is dat je naast al het videomateriaal ook ondersteunende documenten krijgt. 

Je krijgt zowel 24 handige documenten, zo kun je denken aan templates, contracten en rekentools. Al deze handige hulpmiddelen gaan je helpen bij het succesvol verhuren van vakantiewoningen en besparen je een hoop tijd. 

Wekelijkse groepsessies

Ondanks dat de cursus erg goed is opgezet, kan je natuurlijk altijd met vragen zitten. Gelukkig zijn Nikki & Priscilla erg actief in de community en beantwoorden ze graag je vragen. Maar dat is nog niet alles. Elke week is er een groepssessie waarin je al jouw vragen kunt stellen! 

Waarom wij enthousiast zijn!

Passief geld verdienen, dat wil iedereen. Maar bij de BNBverhuur cursus zijn ze heel open, het is niet makkelijk en je zult er hard voor moeten werken. Maar op de vraag: hoe kun je geld verdienen met het verhuren van AirBNB’s, ga je 100% zeker een antwoord krijgen in deze cursus. 

Wij zijn enthousiast omdat de cursus toegankelijk is voor beginners en ook niet vermogende mensen kunnen starten. Dit maakt de cursus ook geschikt voor jongeren! Daarnaast is de cursus nooit af, Nikki & Priscilla blijven de content uitbreiden. 

Wat voor ons ook een heel groot pluspunt is, is de praktijkdag. Hier ga je in één dag inzicht krijgen in alles wat je geleerd hebt, je krijgt het bedrijf achter BNBverhuur cursus te zien en nog veel meer! 

Wat kan er nog beter?

Zoals we al zeiden bevat de cursus heel veel informatie, voor sommige mensen kan dat te veel zijn dat het onoverzichtelijk wordt. Maar wij zeggen maar altijd zo: liever teveel informatie dan te weinig en bij BNBverhuur cursus hoef je daar niet bang om te zijn. 

Daarnaast is het geluid van elke video niet gelijk, dit kan een klein beetje storend zijn. Maar dit doet niets aan de waardevolle kennis af. Als afsluiter, je krijgt 14 dagen proefgarantie. Net zoals bij Levelheaded kun je het dus risicovrij 14 dagen uitproberen! Dat is zeer positief. 

Wij hopen dat dit artikel nuttig voor je is geweest en dat je het met plezier hebt gelezen. Mocht een van je vrienden ook interesse hebben in investeren, stuur dit artikel dan gerust door!

Wil je leren hoe je het beste kunt beleggen zodat je meer rendement maakt? Neem dan deel aan de Levelheaded cursus winnen met beleggenLeer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts eenmalig 197,- euro.

Voor het laatst bijgewerkt op 2 februari 13:10. 

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Wat kun je leren bij Levelheaded
Inspiratie

Wat kan je allemaal leren bij Levelheaded?

Bij Levelheaded helpen we je met investeren. We kunnen je op veel vlakken ondersteunen en helpen om succesvoller te worden met investeren. In deze blog lees je wat we allemaal aanbieden, nu en in de toekomst. Lees het nu!

Lees verder »

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.