Levelheaded

Tom zijn ervaring met de Levelheaded: winnen met beleggen cursus

Levelheaded: winnen met beleggen cursus

Tom zijn ervaring met de Levelheaded: winnen met beleggen cursus

Steeds meer mensen volgen de Levelheaded: winnen met beleggen cursus en sluiten zich aan bij de Levelheaded community. Met dit korte artikel willen wij graag het verhaal van Tom delen om zo een impressie te geven van hoe het werkt en wat je gaat leren. 

Wij als Levelheaded delen wekelijks waardevolle content op onze blog. Mocht je onze blog handig vinden, deel het dan met je vrienden! Samen leren over financiën is namelijk altijd leuker dan alleen. Mocht je nog vragen hebben na afloop van het lezen kun je ons altijd bereiken.  

Dit gaan we behandelen in dit artikel:

  1.  Hoe kwam je in contact met Levelheaded?
  2.  De eerste indruk van Levelheaded
  3.  Waarom wilde je investeren?
  4.  Tom zijn verhaal

Leren investeren?

Meld je vandaag nog aan om deel te nemen aan de Levelheaded cursus: winnen met beleggen!

Hoe kwam je in contact met Levelheaded?

”Een vriend van mij vertelde mij over investeren. Ik had nog wat spaargeld en wilde dit graag gebruiken om te investeren. Maar ik had niet de juiste kennis om direct zelfstandig te investeren. Vandaar dat ik op Google opzoek ben gegaan. Op deze manier kwam ik bij Levelheaded uit.”

Tom kwam bij ons terecht door een blogpost te lezen, hij heeft zich daarna aangemeld voor de Levelheaded: winnen met beleggen cursus. Tom was een van de eerste winnaars die uitgeloot werd om deel te nemen. Sindsdien is Tom een actieve member in de Levelheaded community. 

De eerste indruk van Levelheaded

”Mijn eerste indruk van Levelheaded was erg positief. Ik vond alles er professioneel uitzien en het contact met de klantenservice verliep erg soepel. Ik had namelijk nog wat vragen en die werden direct beantwoord.”

Levelheaded - E-learning - Leer succesvol investeren

Waarom wilde je investeren?

”Mijn saldo op de bank werd steeds hoger doordat ik door corona weinig geld kon uitgeven. Dit vond ik zonde, ik had ik angst dat mijn geld minder waard zou worden doordat er zoveel geld bijgedrukt werd. Ik wilde hierom beginnen met investeren.”

”Nu ik al een tijdje in de Levelheaded community zit wil ik ook daadwerkelijk financieel vrij gaan worden en uiteindelijk leven van mijn investeringen. Door Levelheaded heb ik het besef gekregen dat dit ook echt haalbaar is.”

Tom zijn verhaal

Tom is 19 jaar oud en kwam midden 2020 bij Levelheaded terecht. Tom heeft bij Levelheaded: de winnen met beleggen cursus gevolgd. Hierdoor is Tom zelfstandig gaan investeren. Met af en toe nog wat ondersteuning vanuit de Levelheaded community gaat hem dit heel goed af.

Tom heeft momenteel iets meer dan €5.000,- euro geïnvesteerd en een winst van iets boven de €400,- euro behaald. Dit betekent dat Tom al bijna zijn investering in zichzelf heeft terugverdiend. Tom heeft voor zichzelf als doel gesteld om uiterlijk op zijn 45e te stoppen met werken.

Door de winnen met beleggen cursus heeft hij een duidelijk stappenplan waar hij zich maandelijks aanhoudt. Maand na maand bouwt Tom zijn vermogen op. Toen we aan Tom vroegen welk cijfer hij ons zou geven kwam dit uit op een 9.6.

Dat is iets waar wij als Levelheaded alleen maar trots op kunnen zijn. Wil jij net als Tom lid worden van de Levelheaded community en de winnen met beleggen cursus volgen?

Meld je dan nu aan voor de Levelheaded cursus winnen met beleggen! Leer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts €497,-. Let op dit is een tijdelijke prijs.

Voor het laatst bijgewerkt op 11 juni 20:37.

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Wat kun je leren bij Levelheaded
Inspiratie

Wat kan je allemaal leren bij Levelheaded?

Bij Levelheaded helpen we je met investeren. We kunnen je op veel vlakken ondersteunen en helpen om succesvoller te worden met investeren. In deze blog lees je wat we allemaal aanbieden, nu en in de toekomst. Lees het nu!

Lees verder »

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.