Levelheaded

Hoe kun je starten met investeren in 2022?

Hoe kun je starten met investeren in 2022? - Levelheaded

Hoe kun je starten met investeren in 2022?

Als je wil starten met investeren zul je vaak merken dat het nog knap lastig is betrouwbare informatieve informatie te vinden. Er zijn zoveel financiële producten vandaag de dag dat het lastig kan zijn om te weten waar je kunt starten met investeren. 

Gelukkig gaan we in dit artikel je een head start geven door stap voor stap uit te leggen hoe je kunt starten met investeren in 2022. 

Wij als Levelheaded delen wekelijks waardevolle content op onze blog. Mocht je onze blog handig vinden, deel het dan met je vrienden! Samen leren over financiën is namelijk altijd leuker dan alleen. Mocht je nog vragen hebben na afloop van het lezen kun je ons altijd bereiken.

Dit gaan we behandelen:

  1.  Kies een broker
  2.  Waarin ga je investeren?
  3.  Starten met investeren in 2022 audioboek

Succesvol starten met investeren?

Volg dan de startercursus beleggen van Levelheaded, slechts eenmalig 97 euro

Kies een broker

Om te kunnen starten met investeren zul je een broker moeten uit kiezen. Een broker is een plek waar je financiële producten kan verhandelen. Het is een soort aandelenwinkel, je kan er aandelen kopen en verkopen. Daarnaast heb je nog veel meer financiële producten die je kunt aan- en verkopen.

Wij beleggen nu al enkele jaren bij de grootste broker van Nederland namelijk: DEGIRO. DEGIRO staat erom bekend dat ze lage kosten hebben, ze hebben zelfs meerdere awards gewonnen op dit gebied. Een account aanmaken bij DEGIRO is zo gebeurd en kan hier

Met beleggen kunt u uw inleg verliezen.

Waarin ga je investeren?

Dit is vaak het lastigste als je gaat beginnen. Er zijn namelijk zoveel opties dat het onmogelijk is ze hier allemaal te bespreken. Zo kun je bijvoorbeeld investeren in: aandelen, vastgoed, crypto en obligaties. Om er achter te komen welke investeringsstijl goed bij je past kun je een strategiegesprek voeren. 

Bij Levelheaded heb je al een strategiegesprek met een expert voor slechts 49 euro, plan vandaag jouw gesprek in! 

Wij investeren op een manier die zeer geschikt is voor beginners. Genaamd index beleggen, dit is een manier waar je 95% van de grote beleggingsfondsen mee verslaat op de lange termijn. Wil je meer leren over deze strategie? Neem dan eens deel aan de startercursus beleggen! 

Starten met investeren in 2022 gratis audioboek

Omdat we weten dat als startende belegger starten het moeilijkste is, hebben wij een audioboek gemaakt waarin we je klaarstomen om te beleggen. We leggen hierin uit hoe het aanmeldingsproces bij een broker eruit ziet en wat je allemaal kunt aankopen. Download hem gratis!

Ontvang nu gratis jouw audioboek per mail!

Wij hopen dat dit artikel nuttig voor je is geweest en dat je het met plezier hebt gelezen. Mocht een van je vrienden ook interesse hebben in investeren, stuur dit artikel dan gerust door!

Wil je leren hoe je het beste kunt beleggen zodat je meer rendement maakt? Neem dan deel aan de Levelheaded starterscursus winnen met beleggenLeer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts eenmalig 97,- euro.

Voor het laatst bijgewerkt op 31 maart 23:47. 

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Wat kun je leren bij Levelheaded
Inspiratie

Wat kan je allemaal leren bij Levelheaded?

Bij Levelheaded helpen we je met investeren. We kunnen je op veel vlakken ondersteunen en helpen om succesvoller te worden met investeren. In deze blog lees je wat we allemaal aanbieden, nu en in de toekomst. Lees het nu!

Lees verder »

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.