Levelheaded

Hoe kan ik rijk worden (en nu echt)

Hoe word ik rijk | Levelheaded

Hoe kan ik rijk worden (en nu echt)

Dat is een vraag die veel mensen zichzelf stellen. Hoe word ik rijk? Want dat is wat we allemaal willen toch? Rijk worden staat gelijk aan geluk volgens velen. Dat valt meestal nog te betwijfelen maar dat is niet waar we in dit artikel het over gaan hebben. 

Want hoe je rijk kan worden is een belangrijke vraag. Een vraag die niet zomaar te beantwoorden is, omdat er zoveel verschillende methodes zijn om rijk te worden. Geld zit verstopt op de gekste plekken. Er is zelfs iemand miljonair geworden met een steen in een doos verkopen. 

Je kunt het zo gek niet verzinnen of iemand is er wel rijk mee geworden. Maar hoe ga jij dat doen?

Wij als Levelheaded delen wekelijks waardevolle content op onze blog. Mocht je onze blog handig vinden, deel het dan met je vrienden! Samen leren over financiën is namelijk altijd leuker dan alleen. Mocht je nog vragen hebben na afloop van het lezen kun je ons altijd bereiken.

Dit gaan we behandelen:

 1.  Rijk worden is niet moeilijk
 2.  Basis regels van geld
 3.  Focus
 4.  Snel rijk worden
 5.  Hoe kan ik rijk worden?

Nooit meer rendement mislopen?

Word lid van Levelheaded en start vandaag met succesvol beleggen, vanaf slechts 1.31 euro per dag!

Rijk worden is niet moeilijk

We horen je denken. Rijk worden is wel heel moeilijk! Maar dat is niet echt waar, rijk worden is zelfs kinderlijk makkelijk, als je een plan hebt en tijd. Vooral dat laatste is erg belangrijk. Daar gaan we het zo verder over hebben. Laten we beginnen met een plan. 

Rijk worden start met het hebben van een plan. Zonder plan zul je niet ver komen. Waar ben je goed in en wat vind je leuk om te doen. Als je ergens geld mee kunt verdienen maar je vindt het niet leuk, zal het erg lastig zijn het lang vol te houden. 

Bepaal jouw plan hoe je aan inkomsten gaat komen en zorg dat je een plan hebt voor het geld. Zorg dat je weet wat je gaat doen zodra je het geld hebt. Want als je het geld hebt, moet je het ook weer aan het werk zetten. Anders is rijk worden verdomde moeilijk. 

Basis regels van geld

Als je rijk wil worden zijn er een paar belangrijke basis geldregels die je goed moet onthouden. Deze regels zullen er voor zorgen dat je gegarandeerd rijk wordt. 

 1.  Verdien meer dan je uitgeeft
 2.  Investeer je geld verstandig
 3.  Betaal je zelf eerst
 4.  Vermijd slechte schulden
 5.  Doe zoveel mogelijk kennis op, kennis = geld
 6.  Stel financiële doelstellingen
Knoop deze 6 regels goed in je oren. Deze regels gaan je namelijk rijk maken. Wij snappen dat starten met investeren nogal eng kan zijn als je geen kennis hebt. Daarom kun je bij Levelheaded er alles over leren zodat je succesvol start!

Focus

Een van de basis geldregels is zoveel mogelijk leren, want kennis is geld. Dat is zeker waar, maar het is wel belangrijk om je focus te behouden. Je bent productiever als je op 1 ding focust in plaats van op 10. Zorg ervoor dat je jouw focus legt op de plekken die je het meest opleveren.

Snel rijk worden

We gaan je uit een droom helpen. Snel rijk worden is niet de standaard. Ja er zijn mensen die heel snel rijk zijn geworden, maar de meeste rijken zijn verre van snel rijk geworden. Stop met haasten, het leven is lang en je hebt de tijd om rijk te worden. 

Haast gaat je alleen maar tegenwerken op dit gebied omdat je roekeloze financiële keuzes gaat maken om sneller rijk te worden. Maar dit kan er juist voor zorgen dat je alles verliest. De gemiddelde leeftijd van een miljonair is 66. Als je het voor die tijd doet ben je al erg goed bezig! 

Vermogen opbouwen kost nou eenmaal tijd, maar dat moet je niet ontmoedigen. Want de slagingskans om rijk te worden is extreem hoog, het zal je verbazen hoeveel mensen rijk worden met een goed investeringsplan. Als snel rijk worden niet realistisch is, laten we eens kijken naar hoe het wel kan. 

Hoe kan ik rijk worden (en nu echt)

Het is heel simpel. Je investeert voor een lange periode in een goed gediversifieerd portfolio en laat geld voor jou werken in plaats van andersom. Als je een visie hebt van 30 jaar of langer op dit gebied kan ik je verzekeren dat je rijk gaat worden. 

Wist je dat als je €500,- euro per maand investeert voor 30 jaar lang en je behaalt 10% rendement, je aan het eind van die 30 jaar miljonair bent. Simpel toch? Maar dat maakt het nog niet makkelijk. Rijk worden is simpel maar niet makkelijk. Het vereist doorzettingsvermogen en een goed plan. 

Wij hopen dat dit artikel nuttig voor je is geweest en dat je het met plezier hebt gelezen. Mocht een van je vrienden ook interesse hebben in investeren, stuur dit artikel dan gerust door!

Wil jij rijk worden en vandaag nog beginnen met jouw plan? Neem dan deel aan de Levelheaded cursus winnen met beleggenLeer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts €39,- euro per maand.

Voor het laatst bijgewerkt op 22 oktober 21:46. 

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Is het slim om schulden af te lossen | Levelheaded
Mindset

Is schulden aflossen nu verstandig?

Als je schulden hebt is dit artikel interessant om te lezen. Het is namelijk niet altijd verstandig om schulden af te lossen. Maar wanneer is het wel verstandig en wanneer niet? Dat lees je nu!

Lees verder »

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.