Levelheaded

Kenniscentrum

Financieel Blog

Financieel blog levelheaded

BLOG LEVELHEADED

Zit de aandelenmarkt in een bubbel? | Levelheaded
Aandelen

Zit de aandelenmarkt in een bubbel?

De markt is al 24% omhoog year to date en er lijkt maar geen rem te komen op de groei. Sinds de coronacrisis crash is de markt maar liefst 110% gestegen. In dit artikel behandelen we of aandelen niet in een bubbel zitten door deze harde stijging. Lees het nu!

Verder lezen »
Wat is beter: sparen of beleggen - Levelheaded
Investeren

Wat is beter: sparen of beleggen?

Wat is beter: sparen of beleggen? Veel mensen vinden dit een lastige kwestie. Want beleggen brengt risico’s met zich mee, toch? Dat klopt, maar dit doet sparen ook. In dit artikel lees je wat de beste optie is. Lees het nu!

Verder lezen »
Waarom stijgt cardano zo hard
Crypto

Waarom stijgt Cardano (ADA) zo hard?

Bitcoin is nog niet echt in de buurt van zijn All Time High en Cardano heeft hem allang verbroken. Hoe kan dat toch? Dat ADA zo hard stijgt de laatste tijd, in dit artikel vind je het antwoord op die vraag. Lees het nu!

Verder lezen »
Wat doen met 1.000 euro
Investeren

Wat kun je doen met €1.000 euro

Deze blog is speciaal voor jou als echte beginner. Je hebt 1.000 euro gespaard en bent er klaar mee dat het alleen maar op de bank staat. Na het lezen van dit artikel weet jij wat je met je geld kan doen. Lees het nu!

Verder lezen »
Is het slim om DOGE te kopen?
Crypto

Is het slim om DOGE te kopen?

Doge was een van de hoogste stijgers in deel 1 van de bull run. Deel 2 van de bull run staat voor de deur. Wat kun je deze keer verwachten van doge en is het slim om nu te kopen? Dat zoeken we in dit artikel voor je uit. Lees het nu!

Verder lezen »
Waarom een huis geen investering is?
Vastgoed

Waarom een huis geen investering is

Veel mensen die een huis kopen of eigenaar zijn van een koophuis zijn van mening dat ze een investering hebben gedaan. Echter is dat wel zo? In dit artikel behandelen waarom een huis geen investering is. Lees het nu!

Verder lezen »
Hoe start ik met investeren?​
Investeren

Hoe te starten met investeren?

Starten met investeren , het kan nog wel eens lastig zijn. Want waar moet je beginnen en wat komt er allemaal bij kijken? Met dit artikel zit je goed, we leiden je stap voor stap erdoorheen! Lees het nu.

Verder lezen »

Maandelijkse Finance Update?

Onze Missie
''Het vergroten van financiële kennis bij de jonge Nederlanders.''

Dat is onze missie. Dat is waarvoor Levelheaded bestaat. Wij willen dit gaan realiseren op meerdere manieren. De manieren waarop wij dit willen bereiken zie je hieronder. 

Onze Visie
''De financiële kennis van 1000 Nederlanders verrijken, dusdanig dat ze financiële vrijheid kunnen bereiken.''

Dat is onze visie. Elke dag werken wij hard om deze visie te realiseren. Dit doen wij mede door een financieel blog  Wij zijn erg trots op de huidige resultaten van onze community. Stap voor stap op weg naar financiële onafhankelijkheid. Doe jij ook mee?

Wat klanten over ons zeggen

Toen ik Levelheaded voor het eerst tegenkwam had ik al direct interesse. Ik had mijn e-mailadres achtergelaten en mij aangemeld om kans te maken op de cursus. Met wat geluk werd ik uitgekozen, maar wat een goede cursus was dit.

Ik kan nu mijn hard verdiende geld aan het werk zetten door het te investeren. Door de cursus voel ik mij zelfverzekerd om te beleggen en heb ik een goede strategie voor de lange termijn. Bedankt Levelheaded!
Nick
cursist & ondernemer
Vanaf jongs af aan had ik al interesse in geld verdienen. Ik heb van alles geprobeerd: dropshippen, affiliate marketing en verkopen via bol. Helaas pakte niks uit zoals ik hoopte. Hierna werd mijn interesse gewekt in investeren. Dit is hoe ik Levelheaded tegenkwam.

Ik heb van de cursus een hoop geleerd op het gebied van investeren, mindset en financiën. Vooral de tools waren heel duidelijk. Deze investering in mijzelf was het 100% zeker waard.
Sam
cursist & student