Levelheaded

De top 3 beste cryptocurrency exchanges van 2021!

Top 3 beste crypto exchanges | Levelheaded

De top 3 beste cryptocurrency exchanges van 2021!

Crypto is populairder dan ooit, maar om te kunnen starten moet je ook een goede crypto exchange hebben. Een cryptocurrency exchange is hetzelfde als een broker bij aandelen, het is de plek waar je orders plaatst om crypto te kunnen kopen. 

Vroeger waren er maar een paar crypto exchanges, maar vandaag de dag zijn er zoveel dat kiezen nogal lastig is. Vandaar dat we in dit artikel we je een eindje op weg gaan helpen, met de top 3 beste cryptocurrency exchanges van 2021! 

Wij als Levelheaded delen wekelijks waardevolle content op onze blog. Mocht je onze blog handig vinden, deel het dan met je vrienden! Samen leren over financiën is namelijk altijd leuker dan alleen. Mocht je nog vragen hebben na afloop van het lezen kun je ons altijd bereiken.

De top 3 beste cryptocurrency exchanges van 2021:

  1.  Binance
  2.  ByBit
  3.  Coinbase
  4.  Leren investeren in crypto

Succesvol starten met investeren?

Word lid van Levelheaded en start vandaag met succesvol beleggen, vanaf slechts 1.31 euro per dag!

Binance

Binance is de grootste crypto exchange wereldwijd. Hierdoor kunnen ze zeer goede tarieven aanbieden omdat ze zo groot zijn. Binance biedt twee verschillende opties, Binance Lite en de normale versie. Binance Lite is speciaal ontworpen voor beginners. 

Dus mocht je een beginner zijn is Binance ook een perfecte optie voor jou. Hou alleen rekening met hogere kosten bij de Lite versie. Bij de normale versie liggen de transactiekosten rond de 0.10%, als je betaald met BNB (de cryptomunt van Binance) krijg je nog eens 25% korting daarop. 

Binance ligt de laatste tijd onder vuur omdat ze zich schuldig zouden maken aan witwassen. Hier is echter geen enkel bewijs van aangetoond. Binance is de grootste speler in de markt en heeft een goede reputatie. Start vandaag nog bij Binance en krijg 20% korting op je transactiekosten!

ByBit

ByBit is een relatief nieuwe speler op de markt en bieden sinds kort ook SPOT opties aan. SPOT betekend gewoon dat je crypto zonder leverage koopt en veilig kan opslaan op de exchange. Dit is dus ideaal voor een normale crypto investeerder. ByBit is een van de top 3 beste crypto exchanges van 2021. 

Naast gewoon investeren in crypto is de exchange van ByBit ook perfect voor traden. Ze hanteren een van de laagste fees in de markt, hebben een 99.9% uptime garantie en daarnaast hebben ze een zeer goede klantenservice. 

Dat is nog niet het enige, ByBit heeft meer dan genoeg liquiditeit waardoor je vrijwel altijd ongestoord kunt traden en er is geen verplichte KYC. Start vandaag nog bij ByBit en krijg tot $3.500 dollar bonus! 

Coinbase

Ben je nieuw met crypto? Geen probleem! Coinbase is er voor je, de meest makkelijke crypto exchange die bestaat. Het fijne van Coinbase is dat de userinterface heel erg simpel is, als je net start met crypto is dit ideaal omdat het allemaal erg makkelijk eruit ziet. 

Een nadeel hiervan is dat de kosten ook hoger liggen. Dit zie je bij vrijwel iedere crypto exchange, de beginner versies kosten altijd meer transactiekosten. Dit is een beetje vies, maar wel heel slim van de exchanges. Maar omdat Coinbase erg transparant hierover is verdienen ze een plekje in de top 3. 

Mocht je nu iets geavanceerder zijn met crypto en traden. Dan kun je overstappen naar Coinbase Pro, dit platform is veel geschikter voor traden en de kosten liggen hier ook lager. Nog een leuk feitje over Coinbase is dat je compleet gratis bijna $50 dollar aan crypto kan krijgen! 

Dit krijg je door korte video’s te bekijken over cryptocurrencies, je leert dus terwijl je ervoor betaalt krijgt! Er is letterlijk geen reden om dit niet te doen. Maak je via ons een account aan krijg je ook nog eens $10 dollar aan gratis Bitcoin! 

Leren investeren in crypto

Wil je nu succesvol leren investeren in crypto maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is Levelheaded er voor je! Bij ons leer je alles over investeren in zowel aandelen als crypto. Start vandaag nog met leren bij Levelheaded. 

Wij hopen dat dit artikel nuttig voor je is geweest en dat je het met plezier hebt gelezen. Mocht een van je vrienden ook interesse hebben in investeren, stuur dit artikel dan gerust door!

Hulp nodig met starten? Neem dan deel aan de Levelheaded cursus winnen met beleggenLeer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts €39,- euro per maand.

Voor het laatst bijgewerkt op 25 oktober 21:22. 

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Hoe verstuur je Bitcoin vanaf Binance - Levelheaded
Crypto

Hoe verstuur je Bitcoin vanaf Binance?

Crypto versturen is een lastig proces, vooral voor beginners. En je wilt niets fout doen want dan kun je al je crypto kwijt raken. Lees daarom zeker even dit artikel dan leggen we je de details uit! Lees het nu.

Lees verder »
How to withdraw Euro from Binance - Levelheaded
Crypto

How to withdraw euro from Binance?

Because our last article about this topic was a big succes we decided to also translate it to English so every Binance user can use our method to withdraw euro’s from Binance. Read now our method!

Lees verder »
Hoe kun je winst maken in een bear market? - Levelheaded
Crypto

Hoe kun je winst maken in een bear markt?

Winst maken met beleggen, dat willen we allemaal. Maar in een bull market gaat dat nou net iets makkelijker dan in een bear market. In dit artikel gaan we kijken naar manieren hoe je alsnog winst kunt maken in een bear markt. Lees het nu!

Lees verder »

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.