Levelheaded

De 5 beste investeringen van 2021!

De 5 beste investering van 2021 | Levelheaded

De beste investeringen van 2021 gekozen door Levelheaded

In onze allereerste blogpost gaan we kijken naar wat de 5 beste investeringen zijn voor 2021. Ik zal beginnen met een korte introductie van Levelheaded. Levelheaded is een online leeromgeving die zich inzet om de financiële kennis van jongeren te verhogen. Zodat zij hun financiële positie kunnen verbeteren en zelfs financiële vrijheid kunnen bereiken in de toekomst. Dat gezegd hebbende laten we snel beginnen met de beste investeringen in 2021!

1. Investeer in jezelf

aandelenmarkt - Levelheaded - 5 beste investeringen

Het is misschien wat cliché, misschien is het zelfs niet het gene wat je wilde horen. Maar het is toch echt de beste investering die er is. Namelijk een investering in jezelf, hoe meer kennis je hebt namelijk hoe meer waarde je kunt creëren. Er zijn meerdere manieren om je kennis te verhogen, wellicht de makkelijkste plek is school. Mocht school je wat minder liggen zijn er gelukkig nog tal van andere opties. Zo is er een heleboel kennis te leren op YouTube en uit boeken bijvoorbeeld. 

Er is niets voor niets het gezegde: the more you learn, the more you earn. Probeer te investeren in je kennis en probeer te groeien als persoon. Als je bepaalde skills goed wilt beheersen kan het ook hierbij helpen een goede cursus te volgen. Bijvoorbeeld de Levelheaded winnen met beleggen cursus

2. Bitcoin

Dat Bitcoin bij de 5 beste investeringen van 2021 zou zitten was te verwachten. Er zijn veel sceptici maar ook heel veel voorstanders van Bitcoin. Bitcoin is een unieke asset class, Bitcoin was de eerste cryptocurrency en ontwikkelde daarbij de blockchain technologie. Bitcoin wilde dienen als betaalmiddel maar dit is helaas niet gelukt doordat Bitcoin te weinig transacties per seconde kon verwerken. Nu dient Bitcoin als een store of value net zoals goud. Het is een schaars goed en het wordt gezien als veilige haven in tijden dat er veel onrust is in de economie. 

In het jaar 2020 zijn maar liefst 27% van alle dollars die op de dag van vandaag bestaan geprint. Er zijn verwachtingen dat dit kan gaan zorgen voor hyperinflatie of in ieder geval een hogere inflatie. Om onder andere die reden zal Bitcoin het goed gaan doen in 2021. Daarnaast zitten we momenteel ook in de bull run voor crypto en is wereldwijde adoptie van Bitcoin niet ver weg meer. Tot slot krijgt Bitcoin ook veel media aandacht en grote namen als Elon Musk zijn ook fan wat zorgt voor nog meer interesse in de digitale munt. 

De cursus van Levelheaded focust zich momenteel nog niet op crypto echter zal dit in de nabije toekomst zeker worden toegevoegd. Wel wordt er al veel gesproken over investeren in crypto in onze online community. Ook in de community kunnen we je enorm helpen op het gebied van investeren in crypto. 

3. De aandelenmarkt

aandelenmarkt - Levelheaded - 5 beste investeringen

Aandelen zijn de laatste tijd vaak in het nieuws geweest en investeren is erg populair onder jongeren. Echter veel jongeren die starten met investeren weten niet waar ze moeten beginnen of starten zonder enige voorkennis. Als je start zonder voorkennis ben je niet aan het investeren maar aan het speculeren, dat wordt ook wel gokken genoemd. Met aandelen kan je jaarlijks een mooi rendement behalen. Zo heeft de Amerikaanse aandelenmarkt gemiddeld 10% per jaar aan rendement kunnen realiseren. Dat klinkt misschien niet als veel maar na verloop van tijd zal compound interest ervoor zorgen dat de resultaten niet uitblijven. 

Wil jij nou graag leren beleggen in aandelen? Dat kan! Meld je hier aan voor de cursus. 

4. Start een side-hustle

sidehustle- Levelheaded - 5 beste investeringen

Een side-hustle houdt in dat je naast je reguliere inkomen nog wat extra’s doet waarmee je een extra inkomen genereert. Dit kan letterlijk alles zijn. Van maaltijden bezorgen tot tweedehands spullen verkopen op marktplaats. Je kan het zo gek niet bedenken en je kan er wel een side-hustle van maken. Ik zal een paar voorbeelden noemen die eenvoudig op te zetten zijn:

  • Oude spullen verkopen op marktplaats
  • Start een klein bedrijfje
  • Oppassen
  • Uber

Het leukste is natuurlijk om vanuit je hobby een side-hustle te starten. Dus mocht je goed zijn in fotografie kun je je foto’s verkopen of een klein fotografie bedrijfje opzetten. Ben creatief en dan komt het zeker goed!

5. Crowdfunding
crowdfunding - Levelheaded - 5 beste investeringen

Veel startende bedrijven lopen tegen het probleem aan dat ze een lening willen maar dat ze niet in aanmerking komen voor een lening bij de bank. Dit komt doordat kleine bedrijven vaak nog geen jaarcijfers kunnen overhandigen. Voor deze startende ondernemers is crowdfunding de oplossing. Dit is namelijk geld lenen van particulieren. Als investeerder in crowdfunding projecten kun je vaak zelf bepalen in welk project je investeert. 

Voor het lenen van geld ontvang je dan een rente, gemiddeld ligt dit rente percentage tussen de 6% en 8%. Investeren in crowdfunding is niet geheel zonder risico. Het kan namelijk voorkomen dat het bedrijf haar beloftes niet kan waarmaken waardoor het geïnvesteerde geld ook niet terugbetaald kan worden. 

Samenvatting

In deze blog post hebben we het gehad over de 5 beste investeringen van 2021. We hebben gezien dat investeren in jezelf een zeer belangrijk aspect is. Investeer daarom vandaag nog in jezelf en meld je aan voor de Levelheaded cursus winnen met beleggenLeer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts €497,-. Let op dit is een tijdelijke prijs.

Voor het laatst bijgewerkt op 6 februari 18:10.

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.