Levelheaded

Hoe kun je geld op Binance zetten?

Hoe zet je geld op Binance | Levelheaded

Hoe kun je geld op Binance zetten?

Binance maakt het je de laatste tijd niet makkelijk hé? Je kunt geen geld meer storten of opnemen via Binance. Dat is nogal vervelend aangezien ze een van de goedkoopste partijen zijn om crypto op te verhandelen. Gelukkig gaan we je in dit artikel uit leggen hoe je toch geld kunt storten op Binance. 

Er leiden namelijk altijd meerdere wegen naar Rome, ga dus niet met de pakken neerzitten. Na dit artikel weet jij hoe je geld op Binance kunt zetten en je krijgt zelfs keuze in hoe je dat doet. Er zijn namelijk meerdere opties!

Wij als Levelheaded delen wekelijks waardevolle content op onze blog. Mocht je onze blog handig vinden, deel het dan met je vrienden! Samen leren over financiën is namelijk altijd leuker dan alleen. Mocht je nog vragen hebben na afloop van het lezen kun je ons altijd bereiken.

Dit gaan we behandelen:

  1.  Andere opties van geld op Binance storten
  2.  Hoe kun je geld op Binance storten?

Koop een koffie voor ons ☕

Levelheaded is gratis en vertoont geen advertenties, doneer daarom een klein kopje koffie aan ons.

Andere opties van geld op Binance storten

Er zijn andere opties om geld op Binance te krijgen van jouw bankrekening. Laten we ze eens op een rijtje zetten. 

Creditcard: deze optie heeft als voordeel dat je direct euro’s stort op Binance, het grote nadeel is alleen dat de kosten ervan 1.8% bedragen. Dit is erg hoog en maakt het geen geschikte optie. 

P2P: dit is voor veel mensen nieuw, maar een vrij geschikte optie. Iemand anders wil euro’s en is bereid daarvoor een stable coin terug te geven. Je kunt dit in de Binance app zelf regelen. Je zoekt een verkopende partij, sluit een contract. Jij maakt de euro’s over en de stable coin van de verkoper wordt automatisch door een protocol vastgezet totdat de transactie gelukt is, daarna ontvang jij je stable coin. 

Let wel op p2p betalingen verlopen vaak via Adcash wallet, hiervoor moet je dan nog een account aanmaken en verificatie indienen. Je moet daar dan geld van je bank heen sturen, het is dus wel wat extra werk. Het p2p systeem van Binance ziet er zo uit. 

Hoe zet je geld op Binance | Levelheaded

Hoe kun je geld op Binance storten

Het is eigenlijk heel simpel, op dezelfde manier als dat je het eraf haalt. Namelijk met behulp van een andere exchange. Als Binance zelf geen goede stortingsmogelijkheden biedt, dan maak je toch gebruik van die mogelijkheden bij andere exchanges. 

Coinbase is hier een perfect voorbeeld van. Je kunt daar eenvoudig met PayPal of Ideal geld op je account zetten. Het makkelijkste is om daar dus even een account aan te maken. Dat is gelukkig zo gebeurd met de onderstaande knop.

Let op: vanwege de vele chatverzoeken kunnen we niet iedereen helpen, binnenkort is het mogelijk om persoonlijke hulp te krijgen tegen een kleine vergoeding van 9,99.

Stort wat geld op je Coinbase account, maak ook direct een Coinbase pro account aan voor goedkoper fees. Koop met je euro’s XLM en stuur die vervolgens naar je wallet adres bij Binance. Vergeet niet de memo ook te noteren! 

Voilà, je zou nu XLM op Binance moeten hebben. Je storting naar Binance is voltooid. Op deze manier kun je dus ondanks de beperkingen alsnog geld storten op Binance. Wij hopen dat dit artikel nuttig voor je is geweest en dat je het met plezier hebt gelezen. Mocht een van je vrienden ook interesse hebben in investeren, stuur dit artikel dan gerust door!

Naast Crypto ook actief worden in aandelen? Neem dan deel aan de Levelheaded cursus winnen met beleggenLeer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts eenmalig 197,- euro.

Voor het laatst bijgewerkt op 13 januari 15:58. 

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Hoe verstuur je Bitcoin vanaf Binance - Levelheaded
Crypto

Hoe verstuur je Bitcoin vanaf Binance?

Crypto versturen is een lastig proces, vooral voor beginners. En je wilt niets fout doen want dan kun je al je crypto kwijt raken. Lees daarom zeker even dit artikel dan leggen we je de details uit! Lees het nu.

Lees verder »
How to withdraw Euro from Binance - Levelheaded
Crypto

How to withdraw euro from Binance?

Because our last article about this topic was a big succes we decided to also translate it to English so every Binance user can use our method to withdraw euro’s from Binance. Read now our method!

Lees verder »
Hoe kun je winst maken in een bear market? - Levelheaded
Crypto

Hoe kun je winst maken in een bear markt?

Winst maken met beleggen, dat willen we allemaal. Maar in een bull market gaat dat nou net iets makkelijker dan in een bear market. In dit artikel gaan we kijken naar manieren hoe je alsnog winst kunt maken in een bear markt. Lees het nu!

Lees verder »

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.