Levelheaded

Hoe verstuur je Ethereum veilig?

Hoe verstuur je Ethereum veilig - Levelheaded

Hoe verstuur je Ethereum veilig?

Als je nog nooit crypto hebt getransfert dan is dat best nog even lastig. Het is belangrijk dat het goed gaat want doe je een klein dingetje fout, kan dat leiden tot permanent verlies van je crypto. Vandaar dat we in dit artikel stap voor stap gaan uitleggen hoe je Ethereum verstuurd. 

Wij als Levelheaded delen wekelijks waardevolle content op onze blog. Mocht je onze blog handig vinden, deel het dan met je vrienden! Samen leren over financiën is namelijk altijd leuker dan alleen. Mocht je nog vragen hebben na afloop van het lezen kun je ons altijd bereiken.

Dit gaan we behandelen:

  1.  Waarom zou je Ethereum versturen?
  2.  Hoe verstuur je Ethereum veilig?

Neem is een kijkje in onze webshop!

Je strategie verbeteren, leren investeren of hulp met je crypto uitcashen, vanaf slecht 5 euro!

Waarom zou je Ethereum versturen?

Er kunnen veel redenen zijn waarom je Ethereum wil versturen. Wellicht wil je iemand betalen of wil je Ethereum staken bij Celsius. Het kan ook zo zijn dat je jouw Ethereum veilig wil stallen op een cold wallet. Daar schrijven we binnenkort een uitgebreide blog over. 

Hoe verstuur je Ethereum veilig?

We gaan dit uitleggen aan de hand van foto’s. Je hebt 2 dingen nodig, een exchange en een Ethereum adres. Je gaat bij je exchange naar withdraw/opnemen en selecteert Ethereum. 

Hoe verstuur je Ethereum - Levelheaded

Kopieer je adres van je wallet of het adres dat je bij je exchange kan vinden en plak die bij ”address”. Zorg ervoor dat je kiest voor het ETH Netwerk genaamd ERC20. Kies je een ander netwerk kan dit leiden tot een permanent verlies. Controleer altijd even het adres of het klopt met wat je hebt gekopieerd. 

Je ziet vooraf wat de geschatte kosten zijn van de transactie en je ziet de verwachte aankomsttijd. Meestal arriveert binnen 5 minuten de verzonden Ethereum. Om de opname te kunnen voltooien moet je altijd je SMS-verificatiecode opgeven en je mail verificatiecode. 

Allemaal gelukt? Perfect! Kom je er niet helemaal uit bekijk dan voor slechts 5 euro onze uitleg video’s in de webshop of kies voor persoonlijke hulp met een expert voor slechts 9,95. 

Wij hopen dat dit artikel nuttig voor je is geweest en dat je het met plezier hebt gelezen. Mocht een van je vrienden ook interesse hebben in investeren, stuur dit artikel dan gerust door!

Naast Crypto ook actief worden in aandelen? Neem dan deel aan de Levelheaded cursus winnen met beleggenLeer succesvol zelfstandig beleggen voor slechts eenmalig 97,- euro.

Voor het laatst bijgewerkt op 10 maart 14:55.

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan. 

Deel deze post met je vrienden

Gerelateerde Berichten

Wat doen met overwaarde op je huis? - Levelheaded
Vastgoed

Wat doen met overwaarde op je huis?

Als je een Nederlander bent en je hebt een koophuis gekocht in de afgelopen 5 jaar is de kans groot dat je overwaarde hebt op je huis. Wat kun je daarmee doen? Meer dan je denkt, het is jouw ticket naar vrijheid! Lees het nu.

Lees verder »

Deze video bevat belangrijke informatie

Video afspelen over Video | Levelheaded

Maandelijkse finance Update?

We sturen je 1x in de maand financiële artikelen die je moet lezen. Anders kan je veel geld mislopen! Meld je vandaag nog aan.