Levelheaded

Betalen

Betaal methodes

Betaal methodes

Bij Levelheaded reken je gemakkelijk af met drie verschillende betaalmethodes: IDeal, creditcard en PayPal. We zullen voor alle drie de opties iets dieper ingaan wat elke optie inhoudt. Tot slot hebben we het over veilig online betalen bij Levelheaded.

IDeal

Bij Levelheaded reken je gemakkelijk af met IDeal, dit is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Om met IDeal te betalen selecteert u IDeal als betaalmethode en klikt u op afrekenen, hierna wordt u naar het IDeal scherm geleid. Hier selecteert u uw bank en geeft u uw gegevens in. U rondt de betaling af in de vertrouwde omgeving van IDeal. Gemakkelijk en snel!

Creditcard

Bij Levelheaded reken je gemakkelijk af met uw creditcard, creditcard is een veilige manier van online betalen. Uw aankoop is namelijk door uw betalingsprovider in veel gevallen verzekerd. Om met uw creditcard te betalen selecteert u creditcard als betaalmethode en klikt u op afrekenen, hierna wordt u naar het creditcard scherm geleid. Hier geeft u uw creditcard gegevens in. U rondt de betaling af in de vertrouwde omgeving van uw bank. Gemakkelijk en snel!

PayPal

Bij Levelheaded reken je gemakkelijk af met PayPal, PayPal is een online betalingsprovider. Om met PayPay te betalen selecteert u PayPal als betaalmethode en klikt u op afrekenen, hierna wordt u naar PayPal omgeleid. Hier voltooid u de bestelling in de PayPal omgeving. Nadat de betaling is afgerond wordt u weer teruggeleid naar Levelheaded om de aankoop te bevestigen. Gemakkelijk en snel!

Veilig afrekenen

Let er altijd op als u online een betaling verricht dat voor het webadres een gesloten slotje staat. Dit houdt in dat uw gegevens veilig zijn.